Priser

Alle fotograferinger er individuelle, og jeg er opptatt av at begge parter skal få det som forventes ut av fotograferingen. Det er derfor naturlig å ha en åpen dialog om hva som er rimelig for akkurat det du ønsker. Dette er derfor å regne som et forslag, og så finner vi frem til en felles løsning som tilfredstiller begge parter.

ALLE PRISER ER EKSKLUDERT MVA

Fotografering

 

Enkel fotoshoot (2,5 time + planleggingsmøte),

2500 kr

Inkluderer fotografering i opp til 2 timer, planleggingsmøte og 50 bilder. Fotografering med enkeltperson eller par.

Jeg er opptatt av at du skal få det du ønsker ut av fotograferingen, og foretrekker derfor å ha en prat før selve fotograferingen for å avklare hva slags tema det skal være, locations og mengde bilder

 

Familiefotografering (3 timer + planleggingsmøte),

3500 kr

Inkluderer fotografering i opp til 3 timer, planleggingsmøte og minst 50 bilder.

Fotografering med familie, opp til 6 personer (er dere fler finner vi en avtale som passer)

Jeg er opptatt av at du skal få det du ønsker ut av fotograferingen, og foretrekker derfor å ha en prat før selve fotograferingen for å avklare hva slags tema det skal være, locations og mengde bilder

Bryllupsfotografering

Enkel bryllupsfotografering + vielse (2 timer + planleggingsmøte),

5000 kr

Inkluderer fotografering i 2 timer (inkludert vielse), planleggingsmøte og minst 50 bilder.

Enkel fotografering av brudefølge, portrett, familieportrett og bilder fra vielse

 

Halvdags bryllupsfotografering (6 timer + planeggingsmøte)

9500 kr

Inkluderer fotografering i 6 timer, planleggingsmøte og minst 100 bilder

Fotografering halve dagen, her er det valgfritt om det skal være fotografering fra morgen, til og med vielse, eller fra vielse og ut kvelden (litt avhengig av hvordan dagen legges opp). Jeg er opptatt av at du skal få det du ønsker ut av fotograferingen, og foretrekker derfor å ha en prat før selve fotograferingen for å avklare hva slags tema det skal være, locations og mengde bilder.

 

Heldags bryllupsfotografering (10-12 timer + planeggingsmøte)

12 000 kr

Inkluderer fotografering i opp til 12 timer (Avhengig av hvordan dagen er lagt opp), planleggingsmøte og minst 150 bilder.

Fotografering hele dagen, fra morgen til kveld. Jeg er opptatt av at dere skal få det dere ønsker ut av fotograferingen, og foretrekker derfor å ha en prat før selve fotograferingen for å avklare hva slags tema det skal være, locations og mengde bilder.

Eventfotografering

Eventfotografering, 2-5 timer + planleggingsmøte

Fra 1000 kr

Inkluderer fotografering i 2-5 timer (Avhengig av hva eventen er), planleggingsmøte og minst 50 bilder.

Fotografering av event; konsert, julebord, 50-årsdag. Jeg er opptatt av at dere skal få det dere ønsker ut av fotograferingen, og foretrekker derfor å ha en prat før selve fotograferingen for å avklare hva slags tema det skal være, locations og mengde bilder. I forhold til event, finner vi også en rimelig pris for begge parter ut ifra hva slags event det gjelder, og hvor lenge det varer.